Schakel mij in als

Search specialist

De krachtigste manier van online zichtbaarheid is wanneer men zelf op zoek is binnen de zoekmachine. De consument toont immers een duidelijke intentie en jij kan helpen met bruikbare informatie. Dat gaat verder dan enkel de advertenties binnen Google.

De zoekmachine is een krachtig middel voor online rendement. Nog belangrijker zijn je product of dienst en ervaringen hiermee. Ik benader Google Ads dan ook vanuit een breder perspectief.

Denk aan het wegnemen van struikelblokken op jouw website, het belang van hulpvolle en vertrouwelijke content achter de klik, en inzichten uit analyse en klantfeedback. Hiermee bereik je de hoogste relevantie voor jouw doelgroep, en vergroot je online succes. Altijd vanuit de gedachte: houd het simpel en vertel je verhaal.    

Sea Specialist

Waarmee ik jou kan helpen

Inrichting

Het inrichten van een efficiënte zoek- en shopping campagne structuur voor winst. Ik kijk verder dan die ene klik, help bij de realisatie van hulpvolle content, inzicht uit analyse en klantfeedback. De zoekintentie van jouw klant staat voorop, niet Google zelf.

Groeien

Het uitvoeren van een expert review voor rendement binnen de zoekmachines. Geen standaard rapport, maar een begrijpbaar advies op maat. Geen wazige marketingtermen waar niemand iets aan heeft, beloofd. En ja, indien nodig help ik bij de uitvoering. 

Overdracht

Ik help interne Google Ads kennis vergroten zodat de organisatie zelfstandig verder kan groeien. Wanneer het fundament staat, dan komt er een punt waarop winst en mijn waarde elkaar kruisen (zie aanpak). Mijn kennis draag ik over en dit vormt de basis voor verdere groei van de organisatie.

Zin in een kop koffie?

Scroll naar boven