Schakel mij in als

Digitaal consultant

Helpen en bewijzen, in plaats van roepen en beloven. Hierin geloof ik om digitaal relevant te zijn, maar ook in de samenwerking met jou.

Helpen, door het opstellen van een effectief en praktisch marketingplan zonder langdurende brainstormsessies (maximaal één, beloofd).

Bewijzen, door het uitvoeren van online projecten en te groeien in online rendement. Vanuit de gedachte: houd het simpel en vertel je verhaal.

Wanneer de keuzes binnen de online strategie zijn gemaakt, dan help ik om groei te realiseren. Dit kan door het opzetten van een team, schakelen met een marketingbureau of inzetten van mijn netwerk.

Na 10 jaar digitale ervaring (bureau- en klantzijde), en mijn kennis binnen online marketing, strategie en online kanalen help ik jou met online groei.

Digitaal Consultant

Waarmee ik jou kan helpen

Marketingplan

Geen boekwerk, maar een bruikbaar marketingplan dat jou concreet verder helpt. In praktijk ervaar ik een groot gat tussen theorie en praktijk. Ik help met het prioriteren op basis van budget, capaciteit en doelstelling. Om vervolgens hiermee aan de slag te gaan, bij te sturen en samen succes te vieren.

Teams bouwen

In plaats van een advies opstellen en vertrekken, help ik marketing teams om te groeien. Zowel inhoudelijk, procesmatig als individueel. Gestructureerd en met een open communicatiestijl bewaak ik de inhoudelijke en individuele voortgang.

Second opinion

Mogelijk heb je twijfels over de online koers, of is je klantonderzoek en marketingplan vertekend. Wil je een objectief en onafhankelijk advies voor jouw digitale vraagstuk? Vraag een second opinion aan.  

Zin in een kop koffie?

Scroll naar boven